kapr-na-cerno.jpg

Kapr načerno s mandlemi

V osolené vodě vaříme celer, petržel (obojí v celku), drobně nakrájenou mrkev, rozinky, mandle a suché švestky. Do menšího hrnečku dáme vařit všechno koření a cibuli. Když je zelenina měkká vyjmeme celer a petržel, přilijeme zcezený vývar z koření. Přidáme naporcovanou ryby, vaříme 5...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Kapra moc nemusíme, ale na vánoce je na stole, s tímto bych asi moc neuspěla, chtějí klasiku.

    l
    lucik21

    Kapr nemusí být jen smažený, vyzkouším tento recept

    b
    Bobina1

    Kapra dělám jen vyjimečně. Nerada obírám rybí kosti.

    e
    Elisa19

    Kapra načerno jsem ještě nezkoušela,ale ty ingredience vypadají zajímavě.Zajímala by mě chuť.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist