Kapr na česneku se slaninou

Suroviny

kapr
8
sůl
česnek
2-4 stroužky
slanina
60 g
máslo
1 PL
cibule
1 ks
mletý pepř

Postup přípravy:

Opláchnuté osušené porce kapra rozložíme na prkénko a potřeme česnekem utřeným se solí. Polovinu slaniny nakrájíme na nudličky, dáme do kastrolu, trochu vyškvaříme, přidáme oloupanou, drobně sekanou cibuli, máslo a osmahneme. 

Na cibulový základ položíme porce kapra, které poklademe proužky slaniny, opepříme a krátce opečeme. Pak dáme kastrol do předehřáté trouby a pečeme asi 20 minut. Při pečení porce kapra opatrně vidličkou posunujeme, aby se nepřipekly, poléváme je vypečenou šťávou a podléváme horkou vodou.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist