Jemný rajčatový salát se smetanou

Suroviny

velká rajčata
8 ks
velká cibule
1 ks
sůl, pepř
pažitka
zálivka
smetana
2 dcl
voda
2 dcl
ocet
1 PL
cukr
3 ČL

Postup přípravy:

Rajčata nakrájíme na plátky. Pažitku usekáme. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky. Zálivku si připravíme z vody, cukru, octa a smetany. Na plátky nakrájená rajčata urovnáme do mísy, osolíme, opepříme a posypeme cibulí.

Zakryjeme poklicí a necháme 20 minut rozležet v chladu. Až rajčata pustí šťávu, vše přelijeme zálivkou a posypeme pažitkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.7.2011 5:34| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist