Jemný hrníčkový medový koláč

Suroviny

polohrubé mouky
2 hrnky
tekutého medu
1 hrnek
mléka
1 hrnek
oleje
1/2 hrnku
vajec
2 ks
vanilkového pudingu
1 balíček
kypřícího prášku do pečiva
1 balíček
mletých mandlí
1 hrst

Postup přípravy:

V míse vyšleháme med společně s vejci do pěny. Poté postupně přidáváme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, pudinkový prášek a mandle. Vše řádně vymícháme na jemné těsto, které vlijeme do vymazané a moukou vysypané koláčové formy. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 25-30 minut.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.3.2016 1:17

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist