Jemný hrníčkový medový koláč

Suroviny

polohrubé mouky

2 hrnky

tekutého medu

1 hrnek

mléka

1 hrnek

oleje

1/2 hrnku

vajec

2 ks

vanilkového pudingu

1 balíček

kypřícího prášku do pečiva

1 balíček

mletých mandlí

1 hrst

Postup přípravy:

V míse vyšleháme med společně s vejci do pěny. Poté postupně přidáváme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, pudinkový prášek a mandle. Vše řádně vymícháme na jemné těsto, které vlijeme do vymazané a moukou vysypané koláčové formy. Pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 25-30 minut.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.3.2016 1:17

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist