Jednoduchý hrnkový makový koláč

Suroviny

mák celý
1 hrnek
polohrubá mouka
2 hrnky
mléko
1 hrnek
olej
1 hrnek
cukr krystal
2 hrnky
vejce
3 ks
poleva
ovocný džem

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Suroviny spolu dobře vyšleháme. Připravené těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Hotový moučník potřeme jahodovým džemem. Ozdobíme šlehačkou nebo bílkovou polevou.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.5.2012 9:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist