Jednoduchá houbová polévka s petrželkou

Suroviny

čerstvých hub
400 g
vývaru z masoxu
1 a 1/4 l
másla
2 PL
hladké mouky
2 PL
pepř, sůl, zelená petrželka

Postup přípravy:

Očistěné houby nakrájíme na plátky  podusíme v malém množství vody. Z másla a mouky připravíme zlatavou jíšku, zředíme jí vývarem, přidáme podušené houby a dobře provaříme. Dosolíme, opepříme a ozdobíme usekanou zelenou petrželkou.

 

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist