Jarní bylinková bramboračka

bylinkova-bramboracka-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

brambory
200 g
namočené sušené houby
50 g
světlá máslová jíška
60 g
vývar z kostí
1,5 l
smetana
4 lžíce
posekané zelené natě kopřivy, petrželky, pažitka, špenátu, kerblíku
100 g
drcený kmín
špetka
sůl
na dochucení
polévkové koření
1 lžíce
libeček
na ozdobu

Postup přípravy:

Jemně posekané bylinky krátce povařte ve vývaru se solí, kmínem a pepřem. Přidejte oloupané a na kostičky nakrájené brambory a scezené houby. Vše povařte asi 10 minut. Polévku zahustěte jíškou a chvíli povařte. Potom ji zjemněte smetanou, dochuťtte kořením, prohřejte a rozdělte na talíře. Každou porci ozdobte libečkovou natí.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.1.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist