Jarní bylinková bramboračka

bylinkova-bramboracka-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

brambory
200 g
namočené sušené houby
50 g
světlá máslová jíška
60 g
vývar z kostí
1,5 l
smetana
4 lžíce
posekané zelené natě kopřivy, petrželky, pažitka, špenátu, kerblíku
100 g
drcený kmín
špetka
sůl
na dochucení
polévkové koření
1 lžíce
libeček
na ozdobu

Postup přípravy:

Jemně posekané bylinky krátce povařte ve vývaru se solí, kmínem a pepřem. Přidejte oloupané a na kostičky nakrájené brambory a scezené houby. Vše povařte asi 10 minut. Polévku zahustěte jíškou a chvíli povařte. Potom ji zjemněte smetanou, dochuťtte kořením, prohřejte a rozdělte na talíře. Každou porci ozdobte libečkovou natí.

Hodnocení

2.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.3.2020 4:57| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist