Italská sekaná

Suroviny

mletého masa (vepřové+hovězí)
500 g
gothajského salámu
150 g
tvrdého sýra
50 g
vařené brambory
2 ks
vejce
2 ks
sůl

Postup přípravy:

Měkký salám umeleme, sýr a uvařené brambory jemně nastrouháme. Vše smícháme s mletým masem, přidáme vejce a osolíme (trochu méně něž obvykle – sýr bývá většinou dost slaný). Rukama celou směs dobře propracujeme (asi 5-10 minut) a vytvoříme hladkou šišku sekané. Tu vložíme do tukem vytřeného pekáče a potřeme rozpuštěným máslem. Dáme do rozpálené trouby, pekáč přikryjeme víkem nebo alobalem a prudce pečeme asi 20 minut. Podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší a se zeleninovým salátem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.8.2013 8:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist