Italská sekaná
Měkký salám umeleme, sýr a uvařené brambory jemně nastrouháme. Vše smícháme s mletým masem, přidáme vejce a osolíme (trochu méně něž obvykle – sýr bývá většinou dost slaný). Rukama celou směs dobře propracujeme (asi 5-10 minut) a vytvoříme hladkou šišku sekané. Tu vložíme...
ještě jsem se chtěla zeptat, jestli to někdo zkoušel i s jiným salámem
dělám dost často, ale ten salám, to mě nenapadlo.
hmm…gothajem bych asi sekanou nekazila..jinak dobrý
Nejdřív jsem nechápala ten název „italská“ kvůli gothaji, ale každopádně myslím, že tahle sekaná může být opravdu dobrá a stojí za vyzkoušení.
Také jí dělám a je moc dobrá, někde jsem pochytila v televizi recept od itala.
Fašírku robievam málo, ale tento recept sa mi páči.
Italskou sekanou také často peču. Mám ráda obměny na sekané.
sekanou dělám celkem často a vždy se povede
Občas ji dělám. Je dobrá. Vyzkoušejte.