sekana.jpg

Italská sekaná

Měkký salám umeleme, sýr a uvařené brambory jemně nastrouháme. Vše smícháme s mletým masem, přidáme vejce a osolíme (trochu méně něž obvykle – sýr bývá většinou dost slaný). Rukama celou směs dobře propracujeme (asi 5-10 minut) a vytvoříme hladkou šišku sekané. Tu vložíme...

Diskuze

12 komentářů

    m
    martinnatr

    ještě jsem se chtěla zeptat, jestli to někdo zkoušel i s jiným salámem

    m
    martinnatr

    dělám dost často, ale ten salám, to mě nenapadlo.

    g
    glady

    hmm…gothajem bych asi sekanou nekazila..jinak dobrý

    l
    lidka2

    Nejdřív jsem nechápala ten název „italská“ kvůli gothaji, ale každopádně myslím, že tahle sekaná může být opravdu dobrá a stojí za vyzkoušení.

    l
    ladouch

    Také jí dělám a je moc dobrá, někde jsem pochytila v televizi recept od itala.

    j
    jankac

    Fašírku robievam málo, ale tento recept sa mi páči.

    v
    viki11

    Italskou sekanou také často peču. Mám ráda obměny na sekané.

    l
    lucik21

    sekanou dělám celkem často a vždy se povede

    b
    Bobina1

    Občas ji dělám. Je dobrá. Vyzkoušejte.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist