Hrnková buchta s višněmi

Suroviny

okapaných - nejlépe vypeckovaných višní

500 g

vejce

3 ks

hladké mouky

1 hrnek

polohrubé mouky

1 hrnek

cukru krupice

1 hrnek

oleje

5 PL

kypřícího prášku

1/2 ks

mléka

150 ml

citrónová kůra

drobenka

Postup přípravy:

V míse našleháme vejce s cukrem, přidáme citrónovou kůru, olej, mouku smíchanou s kypřícím práškem a mléko. Řidší těsto vylejeme na plech vyložený pečícím papírem, navrh rozprostřeme višně a drobenku. Pečeme asi 30 minut.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.7.2012 9:56| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist