Hříbečky z mandlí s kakaem

Suroviny

mandle
200 g
bílky
2 ks
cukr moučka
200 g
rum
kakao
1 PL

Postup přípravy:

Mandle několik minut spaříme ve vroucí vodě a hned sloupneme slupku. Vychladlé a osušené mandle umeleme najemno, přidáme bílek, přesátý moučkový cukr a několik kapek rumu. Vše zpracujeme na hladké těsto, které se bude dobře tvarovat. Podle potřeby je možné přidat trochu bílku nebo moučkového cukru. Těsto rozdělíme na 2 poloviny a do jedné půlky přidáme kakao. Dobře ho do těsta zapracujeme. Z hnědého těsta tvoříme kuličky a z bílého válečky. Z kuliček vytvarujeme kloboučky a přitiskneme je na válečky – nožičky.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.12.2015 5:08| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist