Hrachová kaše

Suroviny

zelený hrach
1/2 kg
cibule ( z toho 2 cibule na posypání )
3 ks
mléko
5 PL
sádlo
2 - 3 PL
sůl
dle chuti
mouka
1 PL

Postup přípravy:

Zelený hrách namočíme nejlépe přes noc. Druhý den ho v téže vodě uvaříme do měkka, osolíme a po uvaření prolisujeme nebo rozmixujeme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme prolisovaný hrách a rozředíme mlékem. Povaříme, přidáme lžíci mouky na zahuštění. Podáváme nejlépe posypanou smaženou cibulkou k uzenému masu.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.11.2012 5:19| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist