hovezi-ragu-s-olivami-352x198.jpg

Hovězí ragú s olivami a rajčaty

Maso nakrájíme na menší kousky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek a cibuli nakrájíme na plátky. Maso orestujeme na 3 lžících rozehřátého oleje, přidáme rajčata, cibuli, česnek a vše na mírném ohni dusíme asi 15 minut. Směs osolíme, opepříme, přidáme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist