hovezi-na-zazvoru-352x198.jpg

Hovězí na zázvoru s rajčaty

Maso nakrájejte na kostky jako na guláš. Cibuli a česnek oloupejte a jemně nakrájejte. Oškrábaný zázvor nakrájejte nadrobno. Ve velkém hrnci na rozehřátém másle osmažte ze všech stran maso a zase ho vyndejte. Do zbylého tuku vložte cibuli, česnek a zázvor, za stálého...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist