Hovězí na víně se zeleninovou směsí

Suroviny

hovězí zadní

500 g

žampion

150 g

lusk červené papriky

1 hrnků

cibule

1 ks

zeleninový vývar

500 ml

červené víno

150 ml

smetana

1 šálek

hotová jiška tmavá

1 balení

sůl, sladká paprika, kayenský pepr

dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji osmahneme kostičky masa, přidáme pokrájenou cibuli a paprikový lusk nakrájený nadrobno. Jemně osolíme, ochutíme sladkou paprikou a špetkou kayenského pepře. Zalijeme červeným vínem a zeleninovým vývarem. Asi hodinu vaříme, až je maso měkké a kousky papriky se téměř rozvaří. Poté přidáme žampióny nakrájené na plátky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Opět asi 20 minut povaříme. Nakonec zalijeme smetanou a zahustíme hotovou jíškou. Podáváme s nudlemi.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.10.2012 1:13| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist