Hovězí kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které naklepeme. Naklepané plátky osolíme, opepříme a z jedné strany natřeme hořčicí (druhá strana se natře sama skládáním plátků na sebe). Cibuli si nakrájíme na jemno. Na pánvi plátky z obou stran zprudka opečeme, aby se maso zatáhlo a zůstalo šťavnaté a ukládáme je do tlakového hrnce. Ve výpeku opečeme cibuli (popřípadě přidáme ještě trošku oleje) a přidáme ji k masu. Do pánve dále nalijeme vodu, přidáme bujón a necháme přejít varem a kostku rozpustit, vývar přidáme k masu. Tlakový hrnec zavřeme a maso dusíme cca 30 minut, potom hrnec opatrně otevřeme, maso vyjmeme a omáčku zahustíme podle potřeby hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě, necháme přejít varem, pak maso vrátíme do omáčky.