Hlíva ústřičná na česneku - smažené řízečky

Suroviny

hlíva
400 g
česnek
2 stroužky
hladká mouka
3 PL
olej na smažení
100 g
houbová kořenící směs
1 ks

Postup přípravy:

Použijeme jenom klobouky, které očistíme a umyjeme vlažnou vodou. Potřeme je česnekem a ochutíme houbovou kořenící směsí. Obalíme v mouce a pomalu smažíme na oleji.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.4.2015 8:03| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist