hliva-ustricna.jpg

Hlíva ústřičná na česneku – smažené řízečky

Použijeme jenom klobouky, které očistíme a umyjeme vlažnou vodou. Potřeme je česnekem a ochutíme houbovou kořenící směsí. Obalíme v mouce a pomalu smažíme na oleji.

Diskuze

8 komentářů

    s
    stana1

    Hlíva je moc dobrá houba.

    s
    stana1

    Hlíva ústřičná na česneku tu vyzkouším. Houby mám rád.

    j
    jankac

    Hlíva ústřičná na česneku je výborná a veľmi zdravá.

    g
    glady

    z hlívy dělávám jen polévku, ale tady mám výbornou inspiraci

    l
    lucik21

    Hlívu máme rádi, dělávám ji často

    l
    ladouch

    Dala bych si hlíva je výborná.

    b
    Bobina1

    Hlíva ústřičná na česneku – tak houby mám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist