Hermelín se sladkou omáčkou

Suroviny

hermelínu

4 ks

vajec

2 ks

pomerančové zavařeniny

100 g

brusinkové zavařeniny (nebo kompotu)

1 PL

hladká mouka na obalení

dle potřeby

strouhanka na obalení

dle potřeby

olej na smažení

dle potřeby

Postup přípravy:

Hermelíny obalíme postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a osmažíme je dozlatova ve větším množství rozpáleného oleje (měl by mít teplotu asi 170 °C). Usmažené sýry necháme odkapat na savém ubrousku, rozdělíme na talíře a ke každému sýru přidáme trochu studené omáčky, kterou připravíme smícháním pomerančové a brusinkové zavařeniny. Jako přílohu podáváme toasty nebo vařené brambory.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2017 12:11| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist