Hermelín se sladkou omáčkou
Hermelíny obalíme postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a osmažíme je dozlatova ve větším množství rozpáleného oleje (měl by mít teplotu asi 170 °C). Usmažené sýry necháme odkapat na savém ubrousku, rozdělíme na talíře a ke každému sýru přidáme trochu studené omáčky, kterou...
Hermelín mám ráda nakládaný, smažený, pikantní, ale se sladkou omáčkou nic moc.
Hermelín se sladkou omáčkou smažený hermelín dělávám, ale ta sladká omáčka ta by u nás nejela
HERMELÍN SE SLADKOU OMÁČKOU je dobrý, treba si zvyknúť na tú chuť omáčky.
Hermelín se sladkou omáčkou si občas dělávám
Parádní tip na recept. Přítel podobná jídla miluje. Určitě to v blízké době vyzkouším. Naše top kombinace k hermelínu jsou sladké brusinky, takže si myslím, že chuť bude velmi podobná
No já nevím, sladká omáčka ze zavařeniny mě neláká.
Hermelín smažený mám rád a sladkou omáčkou k tomu nechci.
Hermelín se sladkou omáčkou zavařeninou – to by u nás úspěch nemělo.