Hermelín na grilu se zeleninou

Suroviny

hermelín

3 ks

hořčice

3 PL

česnek

3 stroužky

zelenina

500 g

koření

1 ks

Postup přípravy:

Hermelíny rozkrojíme na půl a potřeme hořčicí (nebo kečupem) a utřeným česnekem. Půlky poklademe zeleninkou a na závěr posypeme kořením dle chuti, použila jsem provensálské koření. Dáme do trouby na 200°C a grilujeme 10 minut. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2015 12:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist