Hermelín na grilu se zeleninou

Suroviny

hermelín

3 ks

hořčice

3 PL

česnek

3 stroužky

zelenina

500 g

koření

1 ks

Postup přípravy:

Hermelíny rozkrojíme na půl a potřeme hořčicí (nebo kečupem) a utřeným česnekem. Půlky poklademe zeleninkou a na závěr posypeme kořením dle chuti, použila jsem provensálské koření. Dáme do trouby na 200°C a grilujeme 10 minut. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2015 12:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist