hermelin_1.jpg

Hermelín na grilu se zeleninou

Hermelíny rozkrojíme na půl a potřeme hořčicí (nebo kečupem) a utřeným česnekem. Půlky poklademe zeleninkou a na závěr posypeme kořením dle chuti, použila jsem provensálské koření. Dáme do trouby na 200°C a grilujeme 10 minut. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory.

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Hermelín na grilu se zeleninou to je dobrota.

    l
    lucik21

    Hermelín na grilu bych si hned dala

    g
    glady

    chystáme grilovačku na víkend, hermelín a zelenina určitě nebudou chybět…..

    s
    Stendy

    Hermelín na grilu se zeleninou – velká dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist