gulas-z-krutiho-masa-352x198.jpg

Guláš z krůtího masa s česnekem

Na sádle osmažíme v tlakovém hrnci nakrájenou cibuli, přidáme osolené maso, osmahneme ze všech stran. Pak přidáme koření, prolisovaný česnek, promícháme, zalijeme vodou nebo vývarem, aby bylo maso potopené, hrnec uzavřeme a 20 minut vaříme. Vypneme plamen, necháme“ dojít“, hrnec otevřeme,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist