Grilované rybí podkovy s koprovým dresinkem

Suroviny

ryb ( pstruh, kapr, candát )
500 g
máslo
150 g
olej
1 PL
šťáva z citronů
1/2 ks
česnek
4 stroužky
kopr
1 hrst
koření na ryby
2 ČL
pepř, sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Marináda: 1 lžíce oleje, šťáva z poloviny citrónu, 4 stroužky česneku, hrst kopru, 2 lžičky koření na ryby, pepř a sůl

Ryby očistíme, nakrájíme na podkovy. Porce ryby osolíme a potřeme marinádou. Necháme odležet cca 15 minut a pak už grilujeme. Při grilování ryby rozpuštěným máslem potíráme.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 1x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.5.2015 9:16| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist