Francouzská celerovo-houbová polévka

Suroviny

malý celer

1 ks

nasekaná petrželka

1 PL

margarín

1 PL

sušené houby

1 hrst

zakysaná smetana

1 PL

francouzská polévka

1 balení

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při střední teplotě 6–8 minut.

Houby nakrájíme na větší kousky a přidáme do hrnce. Směs posypeme petrželí a zalijeme litrem vody. Vše přivedeme k varu a přidáme francouzskou polévku. Povaříme dalších 10 minut.

Před podáváním promícháme 100 ml polévky se zakysanou smetanou a přilijeme zpět do polévky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.3.2012 7:17| autor: Sarka87

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist