Francouzská celerovo-houbová polévka

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při střední teplotě 6–8 minut. Houby nakrájíme na větší kousky a přidáme do hrnce. Směs posypeme petrželí a zalijeme litrem vody. Vše přivedeme...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    polévky u nás milujeme a tahle vypadá opravdu moc dobře

    l
    lucik21

    jednou za čas se to dá, jinak dobrá rychlovka

    l
    ladouch

    Je to docela rychlovka i když polívky z pytlíku nemáme moc rádi tak v nouzi proč ne.

    a
    aknela11

    polévka – skvělý a rychlý receptík – vyzkouším

    d
    Daimon

    Tato polévka bude zajisté chutnat u nás doma především pánskému osazenstvu, takže už vím, jakou jim příště uvařím dobrůtku 🙂

    b
    Bobina1

    Asi se jmenuje francouská, protože se tam má přidat polévka ze sáčku tohoto jména.

    k
    krockovapavla

    Bohužel mi houby nechutnají takže toto opravdu asi nesním.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist