Francouzská celerovo-houbová polévka
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při střední teplotě 6–8 minut. Houby nakrájíme na větší kousky a přidáme do hrnce. Směs posypeme petrželí a zalijeme litrem vody. Vše přivedeme...
polévky u nás milujeme a tahle vypadá opravdu moc dobře
jednou za čas se to dá, jinak dobrá rychlovka
Je to docela rychlovka i když polívky z pytlíku nemáme moc rádi tak v nouzi proč ne.
polévka – skvělý a rychlý receptík – vyzkouším
Tato polévka bude zajisté chutnat u nás doma především pánskému osazenstvu, takže už vím, jakou jim příště uvařím dobrůtku 🙂
Asi se jmenuje francouská, protože se tam má přidat polévka ze sáčku tohoto jména.
Bohužel mi houby nechutnají takže toto opravdu asi nesním.