Filé tresky s oříšky na másle

file-tresky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

máslo
100 g
piniový oříšek
50 g
filé treska (2x175 g)
350 g
zralé rajče, jemně nakrájené bez semen
1 ks
petržel
1 hrst
šťáva a dužina z jednoho citrónu
1 ks
sůl, čerstvě mletý černý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Rozpalte máslo ve velké pánvi na mírném ohni, přidejte citrónovou šťávu, oříšky a vařte jednu minutu. Přidejte na pánev osolené a opepřené filé tresky a smažte 2 min. na každé straně, než je propečené. Vyndejte filé na talířky, na pánev dejte rajče, petržel a dobře osmahněte. Šťávu servírujte na filé a podávejte se zeleným salátem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist