Filé tresky s oříšky na másle

file-tresky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

máslo
100 g
piniový oříšek
50 g
filé treska (2x175 g)
350 g
zralé rajče, jemně nakrájené bez semen
1 ks
petržel
1 hrst
šťáva a dužina z jednoho citrónu
1 ks
sůl, čerstvě mletý černý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Rozpalte máslo ve velké pánvi na mírném ohni, přidejte citrónovou šťávu, oříšky a vařte jednu minutu. Přidejte na pánev osolené a opepřené filé tresky a smažte 2 min. na každé straně, než je propečené. Vyndejte filé na talířky, na pánev dejte rajče, petržel a dobře osmahněte. Šťávu servírujte na filé a podávejte se zeleným salátem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist