Filé s rajčaty a bazalkou
Rybí filé pokrájíme na kostky, pokapame citrónovou šťávou a lehce osolíme. Česnek a cibuli oloupeme a nasekáme. Olej rozpálíme v pánvi a obojí na něm podusíme. Rajčata nařízneme křížem, spaříme vroucí vodou, prudce zchladíme a oloupeme. Poté je rozčtvrtíme, odjádříme a dužinu nakrájíme na kostky. Dusíme...
milujeme ryby, vyzkoušíme, super
U nás ryby moc nemusíme – možná kdyby ve filé nebyly kosti… 🙂
Rybí filé s rajčaty a kapary je dobrá kombinácia, musí to byť pochúťka.
rybí filé moc nemusím, jsem spíše pro normální rybu
Rybí filé je jedna z mála ryb ,které jím.Takže mohu hned využít tento recept na zpestření.
Ryby jsou velmi zdravé, škoda jen, že mnoho čechů je nemá v oblibě.
Rybí filé se zeleninou je vždy výborné, i když já preferuji čerstvé ryby