rybi-file.jpg

Filé s rajčaty a bazalkou

Rybí filé pokrájíme na kostky, pokapame citrónovou šťávou a lehce osolíme. Česnek a cibuli oloupeme a nasekáme. Olej rozpálíme v pánvi a obojí na něm podusíme. Rajčata nařízneme křížem, spaříme vroucí vodou, prudce zchladíme a oloupeme. Poté je rozčtvrtíme, odjádříme a dužinu nakrájíme na kostky. Dusíme...

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    milujeme ryby, vyzkoušíme, super

    l
    lidka2

    U nás ryby moc nemusíme – možná kdyby ve filé nebyly kosti… 🙂

    j
    jankac

    Rybí filé s rajčaty a kapary je dobrá kombinácia, musí to byť pochúťka.

    l
    lucik21

    rybí filé moc nemusím, jsem spíše pro normální rybu

    e
    Elisa19

    Rybí filé je jedna z mála ryb ,které jím.Takže mohu hned využít tento recept na zpestření.

    v
    viki11

    Ryby jsou velmi zdravé, škoda jen, že mnoho čechů je nemá v oblibě.

    g
    glady

    Rybí filé se zeleninou je vždy výborné, i když já preferuji čerstvé ryby

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist