file-na-cesneku.jpg

Filé na česneku zjemněné máslem

Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Filé polijeme výpekem s česnekem a můžeme podávat.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Filé na česneku je chutné.

    l
    lucik21

    Filé na česneku sem tam udělám

    s
    Stendy

    Filé na česneku mám ráda a dělám jej.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist