Fazolková polévka se sýrem

Suroviny

čerstvé nebo zmrazené fazolky
180 g
vývar s kostky
1 l
rajčatový protlak
1 PL
vlasové nudle
40 g
máslo
30 g
tvrdý sýr
80 g
žloutky
2 ks
mléko
3 PL
sůl
petrželka

Postup přípravy:

Očistěné fazolky nakrájíme na kousky, vsypeme do vařícího vývaru, přidáme rajčatový protlak a vaříme, až jsou fazolky téměř měkké.

Do vařící se polévky přidáme nudle a uvaříme do měkka.

Změklé máslo utřeme s nastrouhaným sýrem, žloutky, mlékem a jemně sekanou petrželkou. Do hotové polévky vmícháme sýrovou směs, osolíme a podáváme.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist