Fazolková polévka se sýrem

Suroviny

čerstvé nebo zmrazené fazolky
180 g
vývar s kostky
1 l
rajčatový protlak
1 PL
vlasové nudle
40 g
máslo
30 g
tvrdý sýr
80 g
žloutky
2 ks
mléko
3 PL
sůl
petrželka

Postup přípravy:

Očistěné fazolky nakrájíme na kousky, vsypeme do vařícího vývaru, přidáme rajčatový protlak a vaříme, až jsou fazolky téměř měkké.

Do vařící se polévky přidáme nudle a uvaříme do měkka.

Změklé máslo utřeme s nastrouhaným sýrem, žloutky, mlékem a jemně sekanou petrželkou. Do hotové polévky vmícháme sýrovou směs, osolíme a podáváme.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist