Dušené žampiony se šlehačkou

Suroviny

žampiony
350 g
hladká mouka
2 ČL
máslo
50 g
šlehačka (kelímky)
2 ks
dezertní víno
1 PL
sůl
bílý pepř

Postup přípravy:

0čištěné žampiony nakrájíme na plátky. Vložíme je do rozehřátého másla, osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme 20 minut. Šlehačku promícháme s moukou, přidáme víno a nalijeme na houby. Zvolna dodusíme. Podáváme s vařenými brambory.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.11.2015 11:18

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist