zampiony_2.jpg

Dušené žampiony se šlehačkou

0čištěné žampiony nakrájíme na plátky. Vložíme je do rozehřátého másla, osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme 20 minut. Šlehačku promícháme s moukou, přidáme víno a nalijeme na houby. Zvolna dodusíme. Podáváme s vařenými brambory.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Dušené žampiony mám rada.

    l
    ladouch

    Mám ráda houby v jakékolic podobě, takže tohle můžu.

    l
    lucik21

    Dušené žampiony mám ráda, dělávám si je

    b
    Bobina1

    Dušené žampiony dobrý nápad. Mám ráda houby.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist