Domácí švestková povidla

Postup přípravy:

Vše promícháme a necháme 24 hodin stát. Přivedeme směs do varu (ve smaltovaném hrnci!) a necháme 1 hodinu vařit. Pak stáhneme plamen a dovařujeme 6 hodin (neochutnáváme ani jinak nemícháme, nebo se nám povidla začnou připalovat!). Ještě teplá povidla dáme do jednotlivých skleniček a uzavřeme víčky nebo zavážeme celofánem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.9.2015 7:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist