domaci-svestkova-povidla.jpg

Domácí švestková povidla

Vše promícháme a necháme 24 hodin stát. Přivedeme směs do varu (ve smaltovaném hrnci!) a necháme 1 hodinu vařit. Pak stáhneme plamen a dovařujeme 6 hodin (neochutnáváme ani jinak nemícháme, nebo se nám povidla začnou připalovat!). Ještě teplá povidla dáme do jednotlivých...

Diskuze

4 komentáře

    s
    stana1

    Domácí švestková povidla jsou moc dobrá.

    l
    lucik21

    Domácí švestková povidla jsou skvělá, už jsem je dělala

    s
    stana1

    Domácí švestková povidla mám rád.

    l
    lidka2

    Tohle je určitě super dobrota, ráda vyzkouším. Díky za recept!

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist