Domácí jednoduchá paštika se slaninou

Suroviny

vepřových jater

250 g

slaniny

50 g

vařených brambor

3 ks

cibule

1 ks

vepřového sádla

1 PL

česneku

5 stroužků

pepř

dle chuti

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

U jater odstraníme všechny blány a žilky, naškrábeme je. Nastrouhané brambory utřeme s vepřovým sádlem. Nadrobno nakrájíme slaninu a seškvaříme ji s nastrouhanou cibulí a rozetřeným česnekem. Vše osolíme, opepříme a zamícháme. Vaříme ve vroucí vodě v porcelánové misce v troubě vyhřáté na 170 °C tak 30-35 minut.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2018 12:14| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist