domaci-jednoducha-pastika.jpg

Domácí jednoduchá paštika se slaninou

U jater odstraníme všechny blány a žilky, naškrábeme je. Nastrouhané brambory utřeme s vepřovým sádlem. Nadrobno nakrájíme slaninu a seškvaříme ji s nastrouhanou cibulí a rozetřeným česnekem. Vše osolíme, opepříme a zamícháme. Vaříme ve vroucí vodě v porcelánové misce v troubě vyhřáté na 170 °C tak 30-35 minut.

Diskuze

5 komentářů

    l
    lidka2

    Paštiku si dáme výjimečně, tak ji raději koupím.

    p
    pepina

    Také budu muset někdy zkusit.

    j
    jankac

    Paštiky nejedávam, ani ich nerobím.

    l
    ladouch

    Vypadá moc dobře, určitě jí zkusím.

    s
    sumka55

    zdá se to jednoduché, paštiky máme rádi vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist