Dietní štrůdl s jablky a ořechy

Suroviny

nízkotučná smetana

200 g

hladká mouka

150 g

sůl

1 špetka

jablka

250 g

skořice

ořechy

rozinky

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Smetanu smícháme s moukou a solí. Uhněteme pevné těsto, které vyválíme. Jablka nastrouháme, smícháme se skořicí, nasekanými ořechy a rozinkami. Na těsto dáme jablečnou směs, zavineme, potřeme lehce vodou a pečeme v troubě asi 40 minut při teplotě 180°C.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.12.2011 1:10| autor: Kajus

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist