Dietní štrůdl s jablky a ořechy

Suroviny

nízkotučná smetana
200 g
hladká mouka
150 g
sůl
1 špetka
jablka
250 g
skořice
ořechy
rozinky

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Smetanu smícháme s moukou a solí. Uhněteme pevné těsto, které vyválíme. Jablka nastrouháme, smícháme se skořicí, nasekanými ořechy a rozinkami. Na těsto dáme jablečnou směs, zavineme, potřeme lehce vodou a pečeme v troubě asi 40 minut při teplotě 180°C.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.12.2011 1:10| autor: Kajus

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist