Ďábelské mušle

Suroviny

těstoviny
500 g
česnek
1 stroužek
červené feferonky
rajčata
100 g
slanina
250 g
vývar
370 ml
rajčatový protlak
3 PL
černé olivy
100 g
sůl
pepř

Postup přípravy:

Mušle uvaříme dle návodu na obalu. 

Fefronky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semeníku a lusky nakrájíme na nudličky.

Okapaná rajčata nakrájíme na kostičky, stejně tak slaninu. Slaninu rozškvaříme, osmahneme na ní prolisovaný česnek a feferonky.

Zalijeme vývarem, přidáme rajčata a asi 5 minut povaříme.

Vmícháme rajčatový protlak, polovinu oliv, osolíme a opepříme.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist