Ďábelské mušle
Mušle uvaříme dle návodu na obalu. Fefronky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semeníku a lusky nakrájíme na nudličky. Okapaná rajčata nakrájíme na kostičky, stejně tak slaninu. Slaninu rozškvaříme, osmahneme na ní prolisovaný česnek a feferonky. Zalijeme vývarem, přidáme rajčata a asi 5 minut povaříme....
Ďábelské mušle – u nás bych to asi udělala bez těch oliv !
Ďábelské mušle vypadají skvěle – mám ráda ostrá jídla !
Tyto mušle jsou opravdu výborné, doporučuji.
dobře ostré jídlo je jednou za čas moc dobré a dokonce i zdravé
Ďábelské mušle vypadají opravdu velmi lákavě.Receptík co nejdříve vyzkouším.
Bezva recept, delavame. Morske plody vcetne musli mame k jidlu vsichni moc radi.
hm, tak podle názvu jsem myslela, že to budou mořské mušle
mušle – velmi mne recept zaujal – vyzkouším