Cibulář se slaninou a česnekem

cibular-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

zadní hovězí maso
500 g
cibule
500 g
slanina
30 g
máslo
30 g
česnek
3 stroužky
hořčice
1 PL
kečup
2 PL
kmín, majoránka
dle chuti
kari koření, sladká paprika
dle chuti
worcesterová omáčka
dle chuti
pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na másle a na slanině osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli utřený česnek a papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, okořeníme pepřem a kořením kari, majoránkou a kmínem. Podlijeme a dusíme do měkka. Nakonec přidáme kečup, hořčici a worcestrovou omáčku.

Tip: podáváme s rýží nebo slaným pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.9.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist