Cibulář se slaninou a česnekem

cibular-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

zadní hovězí maso
500 g
cibule
500 g
slanina
30 g
máslo
30 g
česnek
3 stroužky
hořčice
1 PL
kečup
2 PL
kmín, majoránka
dle chuti
kari koření, sladká paprika
dle chuti
worcesterová omáčka
dle chuti
pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Na másle a na slanině osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, utřený česnek a papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme, okořeníme pepřem a kořením kari, majoránkou a kmínem. Podlijeme a dusíme do měkka. Nakonec přidáme kečup, hořčici a worcestrovou omáčku.

Tip: podáváme s rýží nebo slaným pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.9.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist