Cibulačka s kuřecím masem a zeleninou

Suroviny

kuřecí maso
400 g
nové koření
2 ks
bobkový list
2 ks
celý pepř
10 ks
cibule
300 g
kořenová zelenina
150 g
máslo
30 g
olej
1 PL
toastový chleba
4 plátky
ementál
100 g
petrželka
sůl

Postup přípravy:

Do hrnce dáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, celou cibuli, a 1 a 1/2 l vody. Uvedeme do varu a vložíme oprané kuřecí maso a vaříme zvolna 30-40 minut. Na směsi másla a oleje opečeme do růžova 300 g cibule pokrájené na kolečka, zalejeme vše procezeným vývarem a povaříme 10 minut. 

Podle chuti osolíme a dochutíme a nakonec vmícháme sekanou petrželku. Do misek rozdělíme pokrájené vařené kuřecí maso, zalijeme polévkou. Na každou misku položíme opečený plátek toustového chleba a hrubě nastrouhaný sýr. Vložíme do vyhřáté trouby a nebo do mikrovlnky a zapečeme, než se sýr rozpustí. Ještě potom povrch posypeme petrželkou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist