Chalupářský salát se špekáčky a rajčaty

Suroviny

uvařené špekáčky
4 ks
rajčata
800 g
zelené papriky
5-6 ks
uvařená vejce
3 ks
cibule
1 ks
majonéza
hořčice, pepř, sůl

Postup přípravy:

Špekáčky, rajčata a vejce nakrájíme na malé kousky, papriky na nudličky, promícháme s drobně nakrájenou cibulí. Spojíme majolkou, dochutíme hořčicí, pepřem a solí. Podáváme vychlazené jen tak, nebo s pečivem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist