Celozrnné linecké cukroví

Suroviny

hera
250 g
celozrnná mouka
250 g
hladká mouka
100 g
vanilkový cukr
1 ks
tmavý cukr
120 g
žloutek
2 ks
citrónová kůra
1 ČL
marmeláda na slepování
1 ks

Postup přípravy:

Z uvedených přísad vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny v chladu odpočinout. Z těsta poté vyválíme tenčí plát a vykrajujeme různé tvary jako na linecké pečivo.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Do poloviny zvolených tvarů vypíchneme menší formičkou střed. Pečeme ve vyhřáté troubě a po vychladnutí slepujeme k sobě marmeládou. Můžeme ještě obalit v moučkovém cukru.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.12.2012 5:05| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist