celerove-hranolky.jpg

Celerové hranolky s tymiánem

Celer oloupeme a nakrájíme na hranolky, smícháme s olivovým olejem, tymiánem a solí. Pro zdravější variantu nasypeme na plech s pečícím papírem a upečeme dozlatova. Pro klasickou varinatu hranolky osmažíme na pánvi či ve fritovacím hrnci dozlatova. Je to výborná příloha k masu místo klasických bramborových...

Diskuze

5 komentářů

    Stanislava Nováková

    Celerové hranolky s tymiánem jsem nikdy nejedla a dle ingrediencí můžou mít zajímavou chuť. Vyzkouším.

    j
    Jana Čipková

    CELEROVÉ HRANOLKY S TYMIÁNEM by som nejedla, lebo mi to nechutí.

    l
    lidka2

    Já bych asi vynechala ten tymián, ale jinak se mi recept líbí.

    l
    lucik21

    Celerové hranolky s tyminánem určitě vyzkouším

    s
    Stendy

    Celerové hranolky s tymiánem nic pro mne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist