cannelloni-352x198.jpg

Cannelloni s masem a sýrem

Mleté maso promícháme s rozšlehanými vejci, sýrem, solí a pepřem. Na oleji směs osmahneme dohněda, pak ji podlijeme vínem, které necháme vydusit. Směsí naplníme uvařené cannelloni, které naskládáme do olejem vymazané zapékací mísy, poklademe kousky másla a posypeme parmezánem. Cannelloni vložíme do...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist