Bulharská krupicová polévka s rýží a kopřivami

Suroviny

nasekaných kopřiv
2 šálky
oleje
3 PL
cibule nebo svazek mladých cibulek
1 ks
rýže
1 šálek
sůl, mletá paprika
vejce
1 ks

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, zalijeme 1,2 l vody, přidáme promytou rýži, osolíme, okořeníme paprikou a vaříme 10 minut. Přidáme kopřivy a vaříme ještě 15 minut. Do polévky vmícháme rozšlehané vejce, sekanou petrželku a odstavíme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist