Bulharská krupicová polévka s rýží a kopřivami

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, zalijeme 1,2 l vody, přidáme promytou rýži, osolíme, okořeníme paprikou a vaříme 10 minut. Přidáme kopřivy a vaříme ještě 15 minut. Do polévky vmícháme rozšlehané vejce, sekanou petrželku a odstavíme.

Diskuze

11 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý a určitě dobrý recept. Vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Bulharská krupicová polévka s rýží – tak tohle bude dobrota !

    x
    xxkouckaxx

    krupicová polévka s rýží – tohle se mi vážně líbí a zkusím to !

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept se mi opravdu hodně líbí – dcerka krupici miluje , musím ji udělat

    k
    krockovapavla

    Opravdu vynikající polévka má výbornou chuť.

    a
    aknela11

    receptík. Tuto polévku jsem jěště nezkoušela.

    r
    roupicek1

    no asi by mi je doma nejedli

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist