Broskvové Himaláje

Suroviny

polohrubé mouky
2 hrnky
cukru krystal
1 hrnek
prášek do pečiva
1 ks
vlažného mléka
1 hrnek
oleje
1/2 hrnků
vejce
2 ks
troška rumu
tvarohy ve vaničce
2 ks
vanilkový cukr
1 ks
moučkového cukru
1 hrnek
vanilkový pudink v prášku
1 ks
mléka
1 hrnek
ovoce - meruňky, broskve

Postup přípravy:

1.těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krystal, 1 prášek do pečiva, 1 hrnek vlažného mléka, 1/2 hrnku olej, 2 vejce, troška rumu

2.těsto: 2 tvarohy ve vaničce, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek moučkového cukru, 1 vanilkový pudink v prášku, 2 vejce, 1 hrnek mléka, Ovoce – broskve, meruňky…

Nejprve si uděláme první těsto – ušleháme vejce s cukrem, přidáme ostatní suroviny. Poté si připravíme druhé těsto – všechny ingredience dáme do mísy a ručním šlehačem zpracujeme. Polovinu prvního těsta vylijeme na plech, druhé tvarohové těsto na něj. Posypeme nakrájenými broskvemi. Zbytkem těsta zalijeme broskve a dáme péct, pozvolna na 120 stupňů, dokud není těsto syrové.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.7.2014 6:42| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist