Brambory a květák s vůní Orientu

Suroviny

brambor
400 g
květáku
1 ks
oleje
2 PL
římského kmínu
1 ČL
mletého koriandru
1 ČL
kurkumy
1/2 ČL
chilli
1 špetka
sůl
dle chuti
čerstvá koriandrová nebo petrželková nať
dle chuti

Postup přípravy:

Brambory omyjte, oloupejte a nakrájejte na kostky. Květák rozeberte na růžičky, omyjte a nechte jej okapat. Brambory uvařte v mírně osolené vodě do poloměkka, sceďte a dejte stranou. Ve velké pánvi se silným dnem rozehřejte olej, vsypte kmín a při střední teplotě smažte 2 minuty. Přidejte květák a za stálého míchání smažte 5 minut. Potom přidejte brambory a zbylé koření, osolte podle chuti a vařte za občasného míchání asi 10 minut. Posypte nasekanou zelenou natí a podávejte s rajským salátem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 4:30| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist