Brambory a květák s vůní Orientu

Suroviny

brambor

400 g

květáku

1 ks

oleje

2 PL

římského kmínu

1 ČL

mletého koriandru

1 ČL

kurkumy

1/2 ČL

chilli

1 špetka

sůl

dle chuti

čerstvá koriandrová nebo petrželková nať

dle chuti

Postup přípravy:

Brambory omyjte, oloupejte a nakrájejte na kostky. Květák rozeberte na růžičky, omyjte a nechte jej okapat. Brambory uvařte v mírně osolené vodě do poloměkka, sceďte a dejte stranou. Ve velké pánvi se silným dnem rozehřejte olej, vsypte kmín a při střední teplotě smažte 2 minuty. Přidejte květák a za stálého míchání smažte 5 minut. Potom přidejte brambory a zbylé koření, osolte podle chuti a vařte za občasného míchání asi 10 minut. Posypte nasekanou zelenou natí a podávejte s rajským salátem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 4:30| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist