Bramborovo-kroupové řízečky

Suroviny

brambor
400-500 g
krupek
300 g
vejce
1 ks
strouhanka na obalení
polohrubá mouka na obalení
sůl
olej na smažení

Postup přípravy:

Předem si uvaříme brambory a zvlášť také krupky (nejlepší je lámanka). Po vychladnutí brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme krupky a ostatní suroviny, podle potřeby mouku a vypracujeme těsto. Z něj tvoříme placičky podobné jako karbanátky, které obalíme v trojobalu a na oleji osmažíme dozlatova. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.7.2013 2:58| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist